BORSA DE TREBALL

Important

Tall dia 27 de juliol de 2022 de farmacèutic/a, auxiliar administratiu, oficial administratiu , matrones i facultatius en les especialitats de pediatria i ginecologia clik aquí


Tal i com s’especificava al punt catorzè de les bases del procés de selecció per a la cobertura en règim laboral fix corresponents a la taxa addicional per l’estabilització prevista a la Llei 20/2021 de 28 de desembre : els aspirants que no obtenen plaça, passaran a formar part de la Borsa de Treball del personal laboral de la societat…”. Per consultar la base de la convocatòria clik aquí.

Tot el personal que no ha obtingut plaça a la oferta pública d’ocupació passa a formar part de la borsa de treball del centre, d’aquesta forma es realitza un primer tall de borsa. Podeu consultar els llistats de borsa de treball per categories clikant aquest enllaç. Els propers talls es realitzaran segons consta al punt vuitè del Reglament de Borsa de Treball.

MOLT IMPORTANT!

Les persones que en anteriors convocatòries i obertures de borsa de treball  van presentar sol·licitud, s’hauran de torna a registra a la nova aplicació per tal de formar part de la nova borsa de treball.

Les categories professionals que no van sortir a concurs en l’oferta pública d’ocupació es podran inscriure a partir del dia 11 de juliol de 2022.

Per consultar el reglament de borsa de treball feu click aquí.

Per registrar-te a l’aplicació feu clik aquí.