Demana la teva cita

 

 

  ENTITATS D’ASSEGURANÇA LLIURE I PRIVATS

  De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, us informem que les dades que ens faciliteu a través d’aquest formulari seran tractades per Tortosa Salut S.L. amb la finalitat de gestionar i respondre la vostra sol·licitud de contacte. La base jurídica d’aquest tractament és el vostre consentiment, el qual pot ser revocat en qualsevol moment.
  També us informem que les vostres dades no es facilitaran a cap tercer, llevat que sigui pel compliment d’una llei. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i cancel·lació, així com sol·licitar la limitació del tractament o la portabilitat de les vostres dades, a través de l’adreça electrònica dpd.clinicaterresebre@saluttortosa.cat. Trobareu informació addicional sobre el tractament de les vostres dades personals a: Política de privacitat


   

  “No es poden sol·licitar cites en línea per a algunes activitats (proves diagnòstiques, cirurgia menor, etc.) que requereixen autorització, o indicació prèvia d’un profesional o de condicions especials de preparació.

  A l’igual que les cites per accidents esportius i laborals, els quals requereixen autorització prèvia i les cites per accidents de trànsit les quals van subjectes a condicions del conveni UNESPA.”