Demana la teua cita

 

  Entitats d’assegurança lliure i privades (obligatori)

  (obligatori)
  (obligatori)

  De conformitat amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, us informem que les dades que ens faciliteu a través d’aquest formulari seran tractades per Tortosa Salut S.L. amb la finalitat de gestionar i respondre la vostra sol·licitud de contacte. La base jurídica d’aquest tractament és el vostre consentiment, el qual pot ser revocat en qualsevol moment.

  També us informem que les vostres dades no es facilitaran a cap tercer, llevat que sigui pel compliment d’una llei. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i cancel·lació, així com sol·licitar la limitació del tractament o la portabilitat de les vostres dades, a través de l’adreça electrònica dpd.clinicaterresebre@saluttortosa.cat. Trobareu informació addicional sobre el tractament de les vostres dades personals a: Política de privacitat.

   

  No es pot sol·licitar cita prèvia, a través de l’E-admissió, per a algunes activitats que requereixen autorització, indicació prèvia d’un professional o de condicions especials de preparació, com ara proves diagnòstiques, cirurgia menor, entre d’altres.

  De la mateixa manera, no es pot demanar cita prèvia per accidents esportius i laborals, ja que requereixen autorització prèvia. Tampoc es poden tramitar per a accidents de trànsit, ja que aquestes cites prèvies van subjectes a les condicions del conveni UNESPA.