Informació General

En compliment del que estableix l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, els comuniquem que el present lloc web és propietat de:

Tortosa Salut, S. L., amb domicili a Plaça 1 d’Octubre, número 6 – 8, 43500 Tortosa.

C.I.F. B-55587786

Inscrita al Registre Mercantil de Tarragona, volum 2719, full 158, inscripció primera fulla 44850

Propietat intel·lectual

Tots els continguts i elements gràfics d’aquesta web són propietat de Tortosa Salut, S. L. o de terceres persones físiques o jurídiques que han autoritzat el seu ús i queden protegits per la legislació espanyola de Propietat intel•lectual.

Queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació d’aquesta pàgina web, amb fins comercials, en qualsevol suport i mitjà tècnic, sense l’autorització de Tortosa Salut, S. L., d’acord amb el que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel•lectual.

Enllaços a altres pàgines web

Tortosa Salut, S. L. facilita en aquest web enllaços a pàgines web d’altres societats i associacions, però no exerceix cap tipus de control sobre les mateixes, ni es responsabilitza dels seus continguts.

La finalitat de publicar aquests accessos és sempre informativa i en cap cas té caràcter assistencial.

Enllaços de tercers a la web www.clinicaterresebre.cat

Els usuaris que vulguin establir un link o enllaç al portal web de Tortosa Salut, S. L. han de tenir en compte que aquest enllaç no implicarà en cap cas l’existència de cap relació entre Tortosa Salut, S. L. i la pàgina on s’estableixi l’enllaç o el seu propietari, ni l’acceptació o prestació de cap servei o aprovació dels continguts.

No es podrà declarar o donar a entendre que Tortosa Salut, S. L. ha autoritzat de manera expressa, ha supervisat o ha assumit els serveis o informacions ofertes a la pàgina web en la que s’ubiqui l’enllaç.

Tortosa Salut, S. L. no es responsabilitza dels continguts o serveis oferts al web on s’allotgi l’enllaç, incloent-ne la qualitat, exactitud, correcció o moralitat dels continguts.

Els danys que l’usuari o usuària pugui sofrir a causa de l’accés a les pàgines de tercer on s’allotgin enllaços a les pàgines de Tortosa Salut, S. L. seran responsabilitat d’aquests tercers.

La pàgina en la que s’allotgi l’enllaç als webs de Tortosa Salut, S. L., excepte autorització expressa, no podrà contenir el logotip, la imatge, marca o denominació Tortosa Salut, S. L. ni Clínica Terres de l’Ebre.

La pàgina on s’allotgi l’enllaç a les pàgines web de Tortosa Salut, S. L. no podrà tenir continguts ni oferir serveis de caràcter il•lícit, contraris a la moral o els bons costums socialment acceptats ni contraris a drets de tercers.

Limitacions de responsabilitat

Tortosa Salut, S. L. no es fa responsable dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que puguin ocasionar errors o omissions en els continguts, falta de resposta del portal o la transmissió de virus o programes lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho.

Modificacions i actualitzacions

Tortosa Salut, S. L. es reserva la facultat de modificar i actualitzar la informació continguda en la web, així com la configuració, disponibilitat i presentació d’aquesta.