El reglament de borsa de treball en el seu punt vuitè estableix que quan hi hagi manca de professionals en alguna categoria es podrà realitzar un tall.

El dia 27 de juliol de 2022 es produirà un tall de la borsa de treball en les categories de farmacèutic/a, auxiliar administratiu, oficial administratiu, matrones i facultatius en les especialitats de pediatria i ginecologia. L’aplicació durant aquest dia i solament en aquestes categories no estarà operativa.

El dia 29 de juliol es publicaran els llistats provisionals i es deixaran 5 dies naturals per tal de presentar al·legacions que s’hauran de fer via correu electrònic a rrhh.cte@saluttortosa.cat.

Les persones inscrites en les categories esmentades fins les 24:00 hores del dia 26 de juliol rebran un correu electrònic on se’ls indicarà el dia i hora per poder presentar la documentació i validar.

El personal que actualment te contracte temporal o pendent de convocatòria al centre en aquestes categories tan sols s’han d’inscriure i no es necessari que vinguin a validar.

El dia 3 d’agost es publicaran els llistats definitius.

Resultats provisionals