La Clínica Terres de l'Ebre de Tortosa obtenim el premi TOP 20 en la categoria de gestió hospitalària global

El gerent de la Clínica Terres de l'Ebre, el Dr. Salvador Pallejà recollint el premi atorgat a tot el centre

La Clínica Terres de l’Ebre, hem obtingut un dels premis TOP 20, reconeixent l’hospital com un dels millors de l’Estat espanyol. Concretament en la categoria de gestió hospitalària global. Esta categoria reconeix els centres amb el millor equilibri de resultats en totes les àrees i processos clínics introduint indicadors d’eficiència al costat dels de qualitat i adequació. És la primera vegada que la Clínica Terres de l’Ebre rebem un dels premis TOP 20.

 

L’acte ha tingut lloc este dimarts a l’auditori espai Pablo VI, de Madrid, i ha comptat amb la presència del director gerent de la Clínica, el Dr. Salvador Pallejà, que ha recollit el premi en nom de tota la plantilla del centre. Esta ha estat la 22a edició dels premis, el centre hem participat juntament amb 151 hospitals més de tot l’Estat.

 

El programa Hospitals TOP 20 avalua els hospitals basant-se en indicadors objectius obtinguts a partir de dades registrades de forma rutinària i ofereix al sector sanitari una comparativa útil per a la millora de resultats, segons criteris de qualitat, adequació i eficiència. Els concedeix la consultora de serveis sanitaris IQVIA, amb l’objectiu d’identificar els estàndards de bona pràctica i reconèixer la feina dels centres que han obtingut el millor resultat en el procés d’avaluació.

 

A més de la gestió hospitalària global, els premis també han reconegut 7 àrees clíniques més: sistema nerviós; cor; digestiu; musculoesquelètic; ronyó i vies urinàries; dona, i atenció al pacient crític.

 

L’alcaldessa de Tortosa i presidenta de Tortosa Salut, Meritxell Roigé, ha mostrat la seva satisfacció per aquest nou reconeixement a la Clínica Terres de l’Ebre, que “demostra la bona gestió que du a terme el centre”, apunta. En este sentit, l’alcaldessa recorda que l’Ajuntament ha fet una aposta important per que fa a la prestació de salut a la ciutadania de Tortosa, a través dels dos centres de salut pública de titularitat municipal: la Clínica Terres de l’Ebre i l’hospital de la Santa Creu de Jesús.

 

Fa un mes, la Clínica Terres de l’Ebre ja vam rebre un reconeixement dels premis BHS, com un dels millors centres hospitalaris de l’Estat espanyol pel servei maternoinfantil, categoria que valora l’atenció en els processos de part, neonats i pediatria.

 

Tortosa, Terres de l’Ebre, 23 de novembre del 2021